Δίκτυο Συνεργατών - Παιδαγωγικό Κέντρο


Το «Παιδαγωγικό Κέντρο» έχει ως στόχο τη σωστή διάγνωση και αποκατάσταση μαθησιακών δυσκολιών, τη θεραπευτική παρέμβαση σε προβλήματα ομιλίας, λόγου και γραφής, την ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών και της οικογένειας, καθώς και την επίλυση προβλημάτων συμπεριφοράς στο σπίτι και στο σχολείο.

Την γνώση και την εμπειρία που αποκτήσαμε τα τελευταία χρόνια από την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία τεσσάρων (4) Παιδαγωγικών Κέντρων, την καταγράψαμε, και είμαστε έτοιμοι να την μεταφέρουμε σε νέους συνεργάτες, οι οποίοι διαθέτουν το ίδιο όραμα και φιλοδοξία με εμάς.

Το "Παιδαγωγικό Κέντρο" προσφέρει τις υπηρεσίες του σε έναν πολύ ευαίσθητο τομέα της κοινωνίας μας, ο οποίος έχει να κάνει με παιδιά και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με καθαρά επιχειρηματικά κριτήρια, ούτε με τους στενούς ορισμούς του Franchise. Για τον λόγο αυτό είναι κρίσιμο να συνεργαστούμε με ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες κοινωνικές ευαισθησίες με εμάς και αντιλαμβάνονται την εργασία τους ως προσφορά στην κοινωνία.

Ο υποψήφιος συνεργάτης, ιδανικά, θα πρέπει ή να διαθέτει ήδη Κέντρο Ειδικής Αγωγής ή ως ελεύθερος επαγγελματίας συναφές πτυχίο με τις υπηρεσίες που παρέχει το "Παιδαγωγικό Κέντρο", δηλαδή να είναι πτυχιούχος Ψυχολόγος, Παιδοψυχίατρος, Ειδικός Παιδαγωγός, Λογοθεραπευτής, Εργοθεραπευτής κτλ. Μπορεί να είναι ακόμη Παιδίατρος, Παιδονευρολόγος, Κοινωνικός Λειτουργός ή σχετικός επιστήμονας. Στην περίπτωση που δεν διαθέτει κάποια από τις παραπάνω ειδικότητες θα πρέπει να συνεργαστεί με κάποιον ειδικό επιστήμονα, ο οποίος θα αποτελεί τον επιστημονικό υπεύθυνο του "Παιδαγωγικού Κέντρου", κι ο ίδιος μπορεί να αναλάβει το διοικητικό κομμάτι - γραμματεία.

Από την πλευρά μας, είμαστε έτοιμοι να σταθούμε αρωγοί σε κάθε βήμα της διαδικασίας που απαιτείται για μια επιτυχή συνεργασία παρέχοντας Εκπαίδευση, Οργάνωση μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού μας Συστήματος, Διαφήμιση και συνεχή υποστήριξη σε όλους τους τομείς, με σκοπό να αναπτύξουμε επιτυχώς από κοινού το brand name του Παιδαγωγικού Κέντρου.

Επικοινωνία

Αν σας ενδιαφέρει η προοπτική της συνεργασίας με τον Όμιλο του Παιδαγωγικού Κέντρου, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Τηλ. 210 6126355
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εάν σας ενδιαφέρει να εργασθείτε σε κάποιο Παιδαγωγικό Κέντρο, είτε ως μισθωτός είτε με ΔΠΥ, παρακαλούμε όπως αποστείλετε το βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τροποι Πληρωμης
  • Μετρητοίς
  • Κατάθεση σε Τράπεζα
  • POS
Αποδεκτές Κάρτες POS
Ακολουθηστε μας στα Social Media
Περιοχες Εξυπηρετησης
Μελίσσια, Αγία Παρασκευή, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Νέα Πεντέλη, Παλιά Πεντέλη, Ανθούσα, Γέρακα, Κηφισιά, Κάτω Κηφισιά, Νέα Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Βαρυμπόμπη, Πάτημα Χαλανδρίου, Πεύκη, Βριλήσσια, Νέα Ιωνία, Νέο Ηράκλειο, Ηράκλειο, Βόρεια Προάστια, Αθήνα, Ψυχικό, Νέο Ψυχικό, Παλιό Ψυχικό, Γαλάτσι, Χολαργός, Παπάγου, Γλυκά Νερά, Νέα Μάκρη, Ραφήνα, Ντράφι, Παλλήνη, Σπάτα, Αχαρνές, Παιανία, Κορωπί, Νέα Φιλαδέλφεια, Λυκόβρυση, Εκάλη, Διόνυσος, Δροσιά, Σταμάτα, Άνοιξη, Άγιος Στέφανος

Copyright © 2009-2023
Παιδαγωγικό Κέντρο
All rights reserved.