ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ

Γονεϊκός Ρόλος

Πως μπορεί να βοηθήσει;

Οι οικογένειες, όπως και ο κάθε άνθρωπος, αλλάζουν συχνά διάθεση και περνούν από πολλά στάδια εξέλιξης, ορισμένα από τα οποία είναι πολύ δύσκολα. Η οικογενειακή ζωή γίνεται συχνά πηγή εντάσεων και προβλημάτων για τα μέλη που παίζουν διάφορους ρόλους μέσα στην οικογένεια.

Το Παιδαγωγικό Κέντρο με τη συμβολή του ψυχολόγου παρέχει τη δυνατότητα σε οικογένειες στις οποίες ένα μέλος παρουσιάζει μια ιδιαίτερη συμπεριφορά, να εντοπίσουν το πραγματικό αίτιο, να αγκαλιάσουν το πρόβλημα και συμμετέχοντας το κάθε μέλος ξεχωριστά να οδηγηθούν στην ομαλή και ισορροπημένη λύση του.

Ο στόχος κάθε οικογένειας είναι να οδηγήσει τα παιδιά σε ένα όμορφο ταξίδι ενηλικίωσης και παράλληλα τους γονείς σε ένα μεγαλύτερο στάδιο ωρίμανσης και ψυχικής εξέλιξης. Δυστυχώς, κανείς δεν ξέρει ακριβώς πώς να είναι σωστός γονέας και φυσικά δεν υπάρχει η μαγική συνταγή για όλους. Η κάθε οικογένεια είναι ξεχωριστή και αντιμετωπίζεται σαν μια μοναδική περίπτωση και αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας μας.


Σχετικά Άρθρα από τους θεραπευτές μας


Τροποι Πληρωμης
  • Μετρητοίς
  • Κατάθεση σε Τράπεζα
  • POS
Αποδεκτές Κάρτες POS
Ακολουθηστε μας στα Social Media
Περιοχες Εξυπηρετησης
Μελίσσια, Αγία Παρασκευή, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Νέα Πεντέλη, Παλιά Πεντέλη, Ανθούσα, Γέρακα, Κηφισιά, Κάτω Κηφισιά, Νέα Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Βαρυμπόμπη, Πάτημα Χαλανδρίου, Πεύκη, Βριλήσσια, Νέα Ιωνία, Νέο Ηράκλειο, Ηράκλειο, Βόρεια Προάστια, Αθήνα, Ψυχικό, Νέο Ψυχικό, Παλιό Ψυχικό, Γαλάτσι, Χολαργός, Παπάγου, Γλυκά Νερά, Νέα Μάκρη, Ραφήνα, Ντράφι, Παλλήνη, Σπάτα, Αχαρνές, Παιανία, Κορωπί, Νέα Φιλαδέλφεια, Λυκόβρυση, Εκάλη, Διόνυσος, Δροσιά, Σταμάτα, Άνοιξη, Άγιος Στέφανος

Copyright ©
Παιδαγωγικό Κέντρο
All rights reserved.